Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Kuřecí plátek v bramboráku

0.0
Kuřecí plátek v bramboráku

Potřebné ingredience

kuřecí řízek, brambory - prostě vše co používáte když děláte bramborák - majoránka, česnek, vejce, mlíko,

Postup přípravy

Naklepu kuřecí plátek, nasolím a nakořením dle chuti - já používám nejvíce provensálské koření, na maličko oleji plátek restuju do měkka. když je hotový dám ho stranou a na pánev dám trošku bramborákového těsta (nastrouhám brambory, přidám dvě vejce, mlíko asi půl hrnku, hl. mouku, osolím, přidám mletý kmín, hodně majoránky a hodně česneku) na první vrstvu dám plátek masa a zas přikryju trochou těsta.. smažím do zlatova. Mám k tomu ráda kysané zelí.. popř. místo zelí mléko.

orestované plátky

bramborákové těsto..

a už je tam plátek masíka mezi bramborákama..

smažíme z obou stran.. a hotovo!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

benzd 17. 2. 2017, 23:49
VÝBORNÉ, VYZKOUŠENO. DOPORUČUJI. (Y) (Y) (Y) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie