(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kuřecí plátek v bramboráku
Potřebné ingredience
kuřecí řízek, brambory - prostě vše co používáte když děláte bramborák - majoránka, česnek, vejce, mlíko,
Postup přípravy
Naklepu kuřecí plátek, nasolím a nakořením dle chuti - já používám nejvíce provensálské koření, na maličko oleji plátek restuju do měkka. když je hotový dám ho stranou a na pánev dám trošku bramborákového těsta (nastrouhám brambory, přidám dvě vejce, mlíko asi půl hrnku, hl. mouku, osolím, přidám mletý kmín, hodně majoránky a hodně česneku) na první vrstvu dám plátek masa a zas přikryju trochou těsta.. smažím do zlatova. Mám k tomu ráda kysané zelí.. popř. místo zelí mléko.
orestované plátky
bramborákové těsto..
a už je tam plátek masíka mezi bramborákama..
smažíme z obou stran.. a hotovo!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
benzd
(upraveno)
17. 2. 2017, 23:49
VÝBORNÉ, VYZKOUŠENO. DOPORUČUJI.